Dudaš i Obradovićeva najbolji sportisti Novog Sada

Najbolji sportisti Novog Sada u 2011. godini su veslačica Iva Obradović i višebojac Mihail Dudaš.
Najbolji sportisti Novog Sada u 2011. godini su veslačica Iva Obradović i višebojac Mihail Dudaš.

Priznanje za najbolju žensku ekipu dobio je džudistkinje "Partizana", dok je za najbolju mušku ekipu proglašen rukometni klub "Vojvodina". Najbolji klub Grada Novog Sada, u 2011. godini je odbojkaški klub "Vojvodina NS seme", a treneru crveno-belih Dejanu Stanojeviću uručeno je priznanje za najboljeg trenera.

Milana Radojković je najuspešnija juniorka, a Nemanja Ubović izabran je za najboljeg mladog sportistu godine. Najbolji sportista sa invaliditetom Grada Novog Sada je Zlatko Kesler.

  • davor

    21.12.2011 22:18
    Rukometasi Naj
    Momci svaka cast, kakva borba, kakvi rezultati a budzet . . . Brkuka mali. . . Kapa dole majstori
  • 21.12.2011 09:40
    Žuti su od KK i OK Vojvodina napravili dva jedva prosečna kluba, ali im zato pranje novca kroz sport i razne nevladine organizacije itekako ide od ruke!
  • Svitac

    21.12.2011 09:23
    Sport u gradu Novom Sadu - NIKAD JADNIJI...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.