Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu u subotu

Turnir srednjih škola u ženskom fudbalu, "Ženski superšut" održaće se u subotu, 1. oktobra, u Medicinskoj školi "7. april".

Na turniru, koji se održava drugi put u organizaciji ove škole i učeničkog parlamenta, učestvovaće 13 ekipa iz Novog Sada i šire okoline.

Pored tima Medicinske škole, tu su ekipe Karlovačke gimnazije, Srednje škole "Svetozar Miletić" i Tehničke škole "Mileva Marić Ajnštajn" iz Novog Sada, Gimnazije "Sava Šumanović" iz Šida, Srednje tehničke škole "Milenko Brzak-Uča" iz Rume, Srednje tehničke škole "Mileva Marić" iz Titela, Gimnazije i ekonomske škole "Svetozar Miletić" iz Srbobrana, Srednje škole "Lukijan Mušicki" iz Temerina, Srednje stručne škole "Dr Radivoj Uvalić" iz Bačke Palanke, Doma učenika "Brankovo kolo" i Srednjoškolskog doma iz Novog Sada, kao i Doma učenika iz Sremske Mitrovice.

Otvaranje turnira je u 8.30h na otvorenom terenu škole, dok će se u slučaju kiše turnir igrati u školskoj sali za fizičko.

Organizatori se nadaju da će turnir proteći u fer igri i dobrom provodu, kako učesnika, tako i navijača. Nakon turnira, osim proglašenja pobednika, dodele medalja i pehara, biće proglašena i "naj" navijačka ekipa. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.