Dečija bolnica dobila novi ultrazvučni aparat

Princeza Katarina uručila je danas novi ultrazvučni aparat za bebe Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.
Ovo je donacija humanitarne organizacije Lajflajn Toronto – Kanada, čiji je pokrovitelj Princeza Katarina, a vrednost aparata je 20.000 dolara.
 
"Neizmerno sam srećna što zahvaljujući saradnji sa Lajflajn organizacijom iz Kanade, danas imam priliku da uručim još jedan u nizu ultrazvučnih aparata. Ovaj aparat mnogo će značiti lekarima u dijagnostici i lečenju, a samim tim pomoći će i našim malim i hrabrim pacijentima. Mislimo na decu iz cele Srbije", rekla je princeza Katarina.
 
 V.d. direktora Instituta Jadranka Jovanović-Privrodski zahvalila se na vrednoj donaciji. "Ovo će u mnogome doprineti da rad naših lekara bude lakši i efektivniji. Naša saradnja sa Princezom Katarinom i Lajflajnom traje već godinama i sigurna sam da će se nastaviti i u budućnosti", rekla je ona.
 
Ovaj ultrazvučni aparat je drugi u nizu velike donacije Lajflajn Toronto – Kanada, a prethodni medicinski uređaj ove vrste Princeza Katarina uručila je Institutu za majku i dete u decembru prošle godine.
  • /

    22.02.2017 14:33
    /
    meni je bitno zbog dokumentacije.
    svaki od prisutnih samo u dzepovima ima za tri takva aparata
  • Nervirach

    22.02.2017 12:57
    Pa bitno je zbog glumatanja kako je neko bitan pa posle pokazivati sliku. A i pacijenti vas cekaju. Slikajte se posle.
  • Andrija Šrek

    22.02.2017 11:59
    @fotograf
    Hm, ja izbrojah svega 6...a zbog čega je to bitno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.