Sajam opreme za ribolov i boravak u prirodi do nedelje

Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi "Fishing Show & Outdoor World" otvoren je danas na Novosadskom sajmu.
Novinar Jovan Memedović naglasio je da je od velikog značaja to što postoje manifestacije koje podstiču razmišljanje o životnoj sredini i o tome kako da se ona zaštiti.
 
- Važno je da znamo da pored uživanja u prirodi, svi imamo i zajednički zadatak, a to je da je čuvamo i sačuvamo za generacije koje dolaze - rekao je Memedović.
 
Na otvorenom delu Sajmišta nalazi se sportsko-rekreativni park, u okviru kojeg će biti prezentovani i ekstremni sportovi. Zainteresovana deca će od Kajak kanu kluba "Vojvodina" na poklon dobiti mesec dana besplatnih treninga, dok je Veslački klub "Danubius 1885" za osnovce i srednjoškolce pripremio 30 dana besplatne obuke veslanja. Savez sportskih ribolovaca Srbije pripremio je edukacije i predavanja.
 
Sajam traje do 19. marta, a štandovi su postavljeni u Hali 1 Master centra, kao i na otvorenom prostoru sajma. U subotu, 18. marta, biće "Porodični dan" kada roditelji sa decom do 16 godina na Sajam ulaze kupovinom jedne karte za 200 dinara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.