Vojvodina priželjkuje i drugu pobedu protiv Jedinstva

Večeras se igra druga utakmica polufinalne serije odbojkaškog plej-ofa između Vojvodine i Jedinstva iz Stare Pazove.

Novosađani su prvi meč koji je igran u ponedeljak dobili sa 3:0, ali ne tako lako kako pokazuje rezultat, pa se i večeras može očekivati neizvestan i uzbudljiv duel.

- Pobeda u prvom meču nam je važna za samopouzdanje, a nadam se da smo iz tog duela nešto naučili i da ćemo to primeniti u novom susretu. Voleo bih da ova serija ne bude duga, ali svašta je moguće i očito je da Jedinstvo nije naivan protivnik - rekao je prvotimac crveno-belih Nikola Peković.

Susret se igra u Maloj sali Spensa sa početkom u 17 časova, a ulaz je besplatan.

U drugom polufinalu između Novog Pazara i aktuelnog šampiona Crvene zvezde rezultat je u seriji 1:1.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.