Novosadskim fudbalskim klubovima nova oprema

Deset novosadskih fudbalskih klubova dobilo je od Grada Novog Sada i Fudbalski savez grada Novog Sada donacije s opremom.
"Pored Gradske uprave za sport i omladinu, koja dobija od Grada određeni procenat budžeta i usmerava ta sredstva na finansiranje klubova i raznih sportskih manifestacija, mi se trudimo i da animiramo privatne društveno-odgovorne kompanije da pomognu sportske aktivnosti u gradu. Ujedinjeni smo oko istog cilja, a to je da se malo rastereti budžet roditelja, jer je danas teško obezbediti sve neophodne uslove za trening", rekao je Član gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.
 
"Ovo je peta akcija koju Grad sprovodi za nas, a svaka donacija znači mnogo za fudbalske klubove koji se suočavaju sa raznim problemima, između ostalog vezanim za nabavku sportske opreme" rekao je predsednik Fudbalskog saveza Novog Sada Goran Antić.
 
Donacija se sastoji od dresova, šortseva, štucni i lopti.
  • ja

    31.03.2017 08:53
    A jel' u tim belim kesam neki ... hmmm .. beli prah, mislim da imaju sta da diluju "navijaci"?
  • Mare

    30.03.2017 23:18
    "Nekako s izborima..."
  • Nsadjanin

    30.03.2017 22:11
    eh
    Bas lepo,lepe vesti i korisna akcija,mada mi se cini da bi ih trebalo biti vise pogotovo u manjim sredinama i u siromasnijim opstinama po vojvodini u kojima takodje ima talentovane dece ciji roditelji nemaju elementarnih sredstava,ja volim moj Novi Sad ali ne zive ljudi samo u njemu i Beogradu!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti