Danas rezultati konkursa za prijem dece u novosadske vrtiće

Radosno detinjstvo će danas, 12. juna, objaviti rezultate konkursa za prijem dece u vrtiće ove ustanove.
Danas rezultati konkursa za prijem dece u novosadske vrtiće
Foto: 021.rs
Rezultati će biti objavljeni u prepodnevnim časovima, na sajtu predskolska.rs, a roditelji se mogu informisati i na šalterima Upravne zgrade, u Pavla Simića 9. 
 
Kako navode iz RD, iz tehničkih razloga nisu u mogućnosti da liste primljene dece istaknu na svim vrtićima, ali čim se uslovi budu stekli, to će biti urađeno.
  • Jovana

    16.06.2019 14:30
    Prijem
    Gde se moze videti koje dete je primljeno? Hvala
  • Mama

    12.06.2017 12:57
    @da Nisu nama krive mame koje sede po kaficima. Njihovu decu je NEKO primio. Nije problem u toj deci, problem je sto, konkretno na danasnjoj listi ima 1050 primljene dece i 2331 odbijeno (medju kojima je i moja cerkica), i opet niko nista nece uraditi po pitanju prosirenja kapaciteta. Nije problem ni u deficitu strucnog kadra, naprotiv, toliko amabicioznih vaspitaca ceka na taj posao godinama... I ja sada mogu da biram, da dam otkaz i gledam dete kako odrasta beze lementarnih uslova za zivot ili da celu platu dam privatnom vrticu i opet kuci serviram prazan tanjir.... Okreni-obrni...Srbi i dalje glasaju za one koji ih zive sahranjuju...
  • Marina

    12.06.2017 11:02
    Sta se desava sa decom koja su odbijena, a oba roditelja su u radnom odnosu, sa punim radnim vremenom? Da se sama cuvaju na ulici dok mama i tata ne dodju s' posla? ili da mama da otkaz, pa da cuva gladno dete? Evo, nisam pametna kome bi trebalo tuziti drzavu (malim slovom)srbiju?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.