Direktor Vodovoda od sindikata traži 15 miliona

Osim što oseća da mu mediji ugrožavaju čast i ugled, direktor "Vodovoda i kanalizacije", Branko Bjelajac, slična osećanja gaji i prema sindikatima.
Osim što oseća da mu mediji ugrožavaju čast i ugled, direktor "Vodovoda i kanalizacije", Branko Bjelajac, slična osećanja gaji i prema sindikatima.

Dok Radiju 021 preti tužbom zbog mišljenja građana o njegovom radu, direktor ovog gradskog preduzeća svoje namere protiv sindikata, već je realizovao. Predsednik Sindikata zaposlenih u komunalnoj-stambenoj delatnosti, Zoran Radosavljević, kaže da su sindikalne novine tužene zbog teksta pod nazivom "Šta se dešava u Vodovodu?", objavljenom u maju prošle godine.    

Radosavljević objašnajva da je reč o objavljivanju anonimnog pisma, iz kojeg su izbačena imena: "I za to smo dobili direktnu tužbu od direktora Bjelajca za nanetu duševnu bol i povredu ugleda, iako se njegovo ime nigde ne spominje u tekstu, osim što smo rekli da su od dolaska nove vlasti i direktora, počele razne premeštaljke i promene unutar preduzeća. Dobili smo tužbu od 15 miliona". Radosavljević dodaje da u objavljenom tekstu nije bilo ničeg uvredljivog, već da se samo konstatuju činjenice, poput one da su određeni članovi sindikata prešli na bolja radna mesta, da su deljeni otkazi i da je bilo odlazaka iz preduzeća.

Podsetimo da je Branko Bjelajac Radiju 021 zapretio opomenom pred utuženje, kojom traži odštetu od milion dinara zbog povrede časti i ulgeda. Do toga je navodno došlo zbog komentara građana na vest pod naslovom "Počela revizija u Vodovodu", objavljenih na portalu www.021.rs. (D.S.)
  • Motka

    29.04.2011 15:51
    Da li moze neko da zastiti Nas Novosadjane i sve koji zivimo u ovom gradu?>
    U suprotnom ima povoljno motke na najlonu....
    pa da se orzanizujemo da cuvamo sta je Nase!
  • gradjanin

    29.04.2011 06:13
    Volela bih da razgovaram face to face sa covekom
    Da li gospodin direktor misli da smo mi korisnici njegove firme toliko blesavi. Hvala mu sto nam je izracunao potrosnju vode skoro na svakom vodomeru bas kakva njegovom budzetu odgovara. Hvala mu sto je svrstao Srbiju, posebno Novi Sad u najstedljivije gradajane ovog dragocenog blaga na svetu.Hvala mu sto je svrstao gradajane kao konzumente najlosije vode u zemlji i sire. Bilo bi dobro da vidi koliko su gradjani stanjili kozu kupajuci je u toj kolicini vode koju on meri a gradajani placaju. I na kraju sram ga bilo, mora verovati da sa ovim njegovim potpisima o trosenju i placanju vode otvara svetlu buducnost svoj deci pa i deci njegovih drugova. A ovaj Sindikat izgleda nije iz baze drugova, vec iz baze gradjana cim takvom direktoru ne odgovara. Zato gradajani svi pred vodovod, ali kad nema sunca da nam istanjena koza od silnog kupanja ne izgore.
  • 27.04.2011 16:42
    Toliko oholosti u jednom coveku.To govori samo o njemu ali na zalost posledice toga cemo snositi svi mi. Sta ga cini nedodirljivim i imunim na svaku vrstu odgovornosti? Da li je to druzenje i "poslovni" aranzmani sa velikim "zastitnikom" nase imovine Cankom ili pak slicni "aranzmani" sa Pavlicicem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.