Komšijski dani u Novom Sadu

Evropski praznik komšija 2011 – Komša2, pod sloganom "Da zidovi ne budu prepreka – otvorite vrata komšijama", počinje u četvrtak i trajaće do subote.

Evropski praznik komšija 2011 – Komša2, pod sloganom "Da zidovi ne budu prepreka – otvorite vrata komšijama", počinje u četvrtak i trajaće do subote.

Novi Sad će po drugi put biti domaćin manifestacije koja se danas održava u 1.300 gradova širom sveta. Praznik komšija pokrenut je pre 11 godina u Parizu, a 2004. je postao evropski događaj. Cilj praznika koji je nastao iz potrebe da se upoznaju ljudi pored kojih živimo je jačanje zajedništva  i uspostavljanje kontakata među susedima.

Predstavnici Centra za savremenu edukaciju, koji je organizator ove manifestacije, prvog dana praznika posetiće i uručiti poklone udruženju za osobe obolele od cerebralne paralize "Sunce" i ugroženim društvenim grupama kao što su deca i roditelji iz sigurnih kuća.

U petak će se predstavnici centra sastati sa predsednicima svih 46 novosadskih mesnih zajednica u 13.30 na Spensu, a u 16 sati se proslava seli u Zmaj Jovinu ulicu gde će do ponoći nastupati brojni izvođači, među kojima su Slobodan Trkulja i DRUM ‘N’ ZEZ. Za poslednji dan, u Limanskom parku organizovano je revijalno takmičenje u skejtbordingu i druženje za sve prisutne.

  • 13

    26.05.2011 11:46
    Manite se komsijanja po vasem receptu.Pa vi takvi kakvi ste posvadjali ste sve sto hoda ulicama.Ostavite nas na miru,nemojte trositi gradske pare na idiotsko vaspitanje komsija da treba za gnjide da glasaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.