Nova sezona pod starim reflektorima

Radovi na uređenju Velike i Male scene, foajea i Hinterbine u Srpskom narodnom pozorištu trebalo bi da budu završeni do 21. oktobra, kada će početi nova pozorišna sezona.
Radovi na uređenju Velike i Male scene, foajea i Hinterbine u Srpskom narodnom pozorištu trebalo bi da budu završeni do 21. oktobra, kada će početi nova pozorišna sezona.

Kako je ranije najavljeno iz tog teatra, Hinterbina će ubuduće biti korišćena kao nova četvrta scena, a deo pozorišnog kluba "Trema" posle rekonstrukcije će biti namenjen za pozorišni kabare.

Za obnovu SNP-a dosad je izdvojeno 403 miliona dinara, ali će se predstave i dalje igrati pod starim reflektorima i osvetljenjem, jer nedostaje dodatnih 100 miliona dinara koje bi trebalo uložiti u tehniku.

Novu sezonu otvara svetska premijera opere "Mileva" čime se nastavlja obeležavanje velikog jubileja - 150 godina postojanja ovog teatra.

  • publika

    07.09.2011 12:16
    A je li?
    Malo se para opralo, jel' da?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.