Grb i zastava na sva gradska preduzeća

Sve ustanove i preduzeća kojima je grad osnivač moraće da za državne praznike i dan grada istaknu grb i zastavu Novog Sada na vidno mesto, navodi se u predlogu odluke o upotrebi gradskih obeležja.  
Ovaj predlog bi trebalo da bude izglasan na sednici Skupštine grada krajem marta.

Pojedina preduzeća imaće problema sa ovim propisom, budući da nemaju jarbole i mesta za isticanje obeležja, piše Blic. Grb i zastava grada biće istaknuti i u kancelarijama gradske vlasti.

U Odluci se navodi i da se ova obeležja mogu upotrebljavati i na međunarodnim skupovima, proslavama i sportskim priredbama.

  • MarkoNS

    03.03.2010 16:36
    "Sve ustanove i preduzeća kojima je grad osnivač moraće da za državne praznike i dan grada istaknu grb i zastavu"

    Ovo je mera koja ce stvarno da promeni nase zivote... :-))))))
    Sve drugo je potamen, pa eto, jos samo ovo preostalo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.