Na Sajmu automobila prodato 240 vozila

Na Sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad" prodato je oko 240 vozila, što je za 20 odsto više nego lane.

Na Sajmu automobila "Auto Show - Novi Sad" prodato je oko 240 vozila, što je za 20 odsto više nego lane, saopštili su organizatori.

Kupci su automobile mahom uzimali na lizing, a prosečna cena kupljenog vozila je 12.000 evra. Interesantno je da je zabeležena i odlična prodaja ekskluzivnijih modela, odnosno onih koji su najskuplji na tržištu. Organizatori navode da će pravi poslovni rezultati biti narednih dana kada se očekuje realizacija sklopljenih predugovora o prodaji.

Posetioci Sajma automobila su u prethodnih pet dana imali prilike da premijerno vide 31 model.

  • b.

    17.10.2011 06:26
    Cista glupost
    Iz iskustva tvrdim i znam da na sajmu nije prodato ni 50 vozila sve zajedno. Svake godine se prave ti vestacki izvestaji, nisam siguran ko tu koga i zasto laze. Auto industrija je odavno u krizi a u Srbiji nikad nije bilo gore, ako neko i kupi auto sigurno ga ne kupi na lizing, jer nema vise ko da se zaduzi, posto su ljudi ili prezaduzeni ili imaju toliko para da im lizing nije potreban, narocito ne pod uzasnim uslovima kakvi su u srbiji.
  • Ja

    17.10.2011 06:15
    Oporavak zemlje
    Prolazak ekonomske krize i oporavak zemlje vidljiv je na svakom koraku. Ocigledan primer je i ovaj porast prodaje automobila za 20%.
    Samo ja bi sad naj radje glasao za onog siptara kod njega je gorivo 70 din.Propast je ocigledna.
  • Machine Not Man

    16.10.2011 14:06
    Pusti krediti
    To je negde do 10 miliona evra. Eto gde ide novac od stranih kredita: opet u potrosnju, ocigledno opran kroz razne mufljaze, konkurse i fondove, ugrađivanja itd. Nista u proizvodnju i otvaranje radnih mesta. Onaj koji je u poslednjih par godina zaradio da kupuje skup auto, nije ga posteno zaradio, to je cinjenica. Samo nastavite da kradete nesmanjenim tempom, bliži vam se Posledica od Uzroka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.