VIDEO: U udesu kod Satelitske pijace povređene tri osobe

Na Futoškom putu, kod Satelitske pijace, u nezgodi gradskog autobusa na liniji 7 povređene su tri osobe.
Na Futoškom putu, kod Satelitske pijace, u nezgodi gradskog autobusa na liniji 7 povređene su tri osobe.

Povređeni su odmah prevezene kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

U Kliničkom centru Vojvodine za 021.rs kažu da su majka B.B. (49) i ćerka (26) iz Novog Sada nakon ukazane lekarske pomoći puštene na kućno lečenje. U Urgetnom centru je na pregledima nekoliko sati zadržana V.R. (71) iz Novog Sada, da bi nakon toga isto bila puštena na kućno lečenje.

Do nezgode je došlo kada je vozač forda skretao polukružno, a vozač autobusa je, da bi izbegao sudar, naglo zakočio.

Prilikom kočenja putnici su povređeni u autobusu.

Zbog ove nezgode nije bilo zastoja u saobraćaju, a autobus je odvezen u garažu GSP-a.
  • anonimni vozac

    11.09.2014 19:10
    molim Vas
    Ne znam da li je vecina Vas svesna da lupate gluposti? Molila bih pojedince da ne pricaju i ne pisu gluposti. Vozaci ne voze brze nego sto im ogranicenje dozvoljava! Dragi moji ako niste znali,imaju tahograf koji sluzi bas zbog takvih stvari da se kazni vozac koji ne postuje brzinu koja je 50km/h. Kao drugo vozac koji je vozio sedmicu nije kriv sto ima svakakvih curki na putu. U ostalom da nije kocio,steta bi bila mnogo veca,duznost svakog vozaca je da spreci saobracajnu ne srecu a ne da je jos i prouzrokuje...da li je sad jasno zasto je kocio? A duznost svakog putnika je takodje da se drzi za rukohvate bas zbog ne predvidjenih situacija. Molim Vas nemojte pisati gluposti niti osudjivati vozaca,smesni ste vozacima koji ovo citaju
  • Ilija Čvorović

    11.09.2014 05:35
    Limanac Bezmozgović
    Limanac aj malo proguglaj pa vidi kakav odometar ima u autobusima i kamiona pa se onda lati tastature pa baljezgaj nešto!Spasiti jedan život za rad 3 povređena bravo majstore svaka čast ispravna odluka!
  • vozač GSP

    11.09.2014 00:43
    Limanac,na kojim si ti drogama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.