"Bitipatibi" i Denis Katanec u CK13

Grupa "Bitipatibi" i Denis Katanec nastupiće danas, 17. marta, u Omladinskom centru CK13.
Početak koncerta je u 22 sata, a ulaznice koštaju 300 dinara.
 
Bitipatibi je indie/shoegaze/dream pop bend nastao u Beogradu, 2009. godine. Njihov prvi album, "Lešnici divlji" (2013), propraćen je veoma pozitivnim kritikama, a ubrzo nakon njegovog izlaska bend prestaje s radom. No, nakon tri godine, Bitipatibi se vraća na scenu, u nešto izmenjenom sastavu. Album prvenac će biti izveden u celini, a publika će imati priliku da čuje i nekoliko novih pesama.
 
Denis Katanec je zagrebački kantautor i pokretač bendova Felon i Denis Katanec Okanagan LTD. Iza sebe ima album "Jasno, nečujno, a suviše glasno" (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena za 24 sata "Sveska bijednih I", "Sveska bijednih II" i "Sveska bijednih III", "Sve moje Laurie" sa bendom DKOkanaganLTD, te hvaljeni solo album "Pejotl" iz juna prošle godine. 
 
Autor: 021

Teme

CK13

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič