Danas na Štrandu igranka "Kao u dobra stara vremena"

U okviru "Štrand Summer festa" danas, 30. juna, na platou ispod Mosta slobode biće organizovana igranka pod nazivom "Kao u dobra stara vremena".

Disk-džokej će puštati hitove Đorđa Marjanovića, Arsena Dedića, Gabi Novak, Kemala Montena, Mikija Jevremovića, Kiće Slabinca i mnogih drugih.

Ulaz je slobodan, a igranka će trajati od 20 do 22h.

Na prostoru ispod Mosta slobode do 8. septembra traje Štrand Summer fest, a više informacija može se pronaći Fejsbuk stranici manifestacije.

  • Štrand

    03.07.2017 11:14
    Molim Zelenilo da zabrane kafićima da puštaju muziku u iso vreme dok muzika ide i sa razglasa. Niko na Štrand ne ide da bi slušao muziku. Ako je nekom do vašara - neka to ne bude na Štrandu.
  • Lepa kata

    30.06.2017 14:30
    apel
    Izvinjava se sto komentar nije u direktnoj vezi sa temom teksta. Molim da se postavi vise klupa po travnatim povrsinama kako bi oni koji stvarno zele da posede imali gde to i da urade. Dešava se vrlo često da kupači lepo okače svoje stvari na klupe i odu i onaj ko bi seo nema gde. Klupe nisu nicije lezaljke.
  • Obrati pažnju

    30.06.2017 11:20
    Apelujem na posetioce koji borave na pesku da OBRATE PAŽNJU po čemu gaze jer sam ja neko veče umalo bos stao na štapinu od ražnjića.Bilo je nekoliko komada, samo su vrhovi virili.
    Da sam slučajno nagazio a hvala bogu što nisam, bilo bi svašta.I, molim Zelenilo da UPOZORI VLASNIKE KAFIĆA da održavaju iste.Hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič