VIDEO: Vegetarijanka nakon 22 godine proba meso

Stefani Potakis, jedna od urednica američkog satiričnog medija "The Onion", iz više razloga je odlučila da nakon 22 godine ponovo počne da jede meso.
Kao jedan od razloga navela je slabu ponudu u restoranima gde se uobičajeno hrani, s obzirom na to da ne može da stigne da kuva.
 
Umesto da apstinenciju prekine diskretno u intimi svog doma, odlučila je da svoju reakciju prikaže i publici na internetu.
 
  • Vegeterijanka 12 god

    09.11.2016 00:05
    Neko ko je vegeterijanac 22 godine sigurno neće početi da jede meso jer je slaba ponuda vegeterijanskih jela u restoranima. Danas je ponuda neuporedivo veća nego pre 10, a kamoli 20 godina.
  • Shimmy

    06.11.2016 16:45
    @Veganka
    Za promenu da kazete i nesto pametno :)
    Providno je koliko ova osoba nije bila vegetarijanac cak ni iz zdravstvenih razloga. Osoba koja jako dugo nije konzumirala meso ce imati osecaj tezine, a ne zadovoljstva pri prvom unosenju hrane, bas kao sto osoba koja gladuje.
  • Veganka

    06.11.2016 15:10
    http://youtu.be/t0FRfwF9G5A
    I sve tako spontano snimano van radnog vremena u stakehouse "Swift&sons" koja je u vlasnistvu iste familije kao i mesna industrija Swift, jedna od najvećih u SAD. Samo potpuna budala može da poveruje da je ova zaista bila vegetarijanka 22 godine, i da profesionalno snimljen, režiran i montiran kratki film nije propagda već pomenute mesne industrije.
    Toliko su jadni u svojoj propasti, da iz ocaja polusavaju da uniste samopouzdanje kod vegetarijanaca i vegana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

Zašto su kutije za picu četvrtaste a ne okrugle?

Posude za isporuku sveže pečene pice postoje najmanje od 19. veka, kada su napuljski pekari stavljali svoje proizvode u višeslojne metalne stvari poznate kao stufe, a zatim ih slali uličnim prodavcima