Tri glupa saveta koja dobijaju oni koji drže dijetu

Postoje saveti koje bi definitivno trebalo izbegavati kada su u pitanju dijeta i zdrava ishrana.
Tri glupa saveta koja dobijaju oni koji drže dijetu
Foto: Pixabay
Donosimo vam nekoliko najvažnijih.
 
1. Masnoće vas goje
 
Masna hrana goji i to je činjenica, ali, kao prvo, postoje dobre masti koje vam itekako trebaju za normalno funkcionisanje organizma, a i konzumiranje masti u ograničenim količinama neće ostaviti negativne posledice na vaše telo ako većinu vremena jedete zdravo i vežbate. I šećeri i ugljenohidrati utiču na vašu liniju, ali je loša odluka u potpunosti ih izbaciti iz ishrane.
 
2. Ne smete jesti posle 19 časova
 
Ako jedete zdrave obroke, najmanje je bitno da li ih konzumirate u 19 ili 21 čas. Samo je važno da pre spavanja obavezno pojedete nešto lagano i zdravo kako ne biste imali problema sa želucem.
 
3. Na dijeti je najbolje jesti samo salatu
 
Najbolja dijeta je ona u kojoj jedete dovoljno, ali zdravo, bez ikakve vrste gladovanja. To je i ona koja uključuje sve vrste namirnica, ali u ograničenim količinama. Planirajte svoje zdrave obroke i jedite normalno, jer nikako drugačije nećete postići dugoročne rezultate.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.