VIDEO: Zbog jeftinije Nutele neredi u supermarketima u Francuskoj

Akcijsko smanjenje cene Nutele za 70 odsto izazvalo je nerede u supermarketima lanca "Intermarše" u Francuskoj.
VIDEO: Zbog jeftinije Nutele neredi u supermarketima u Francuskoj
Foto: Pixabay
Širom zemlje zavladala je histerija dok su "lovci na sniženja" pokušavali da se domognu jeftinijih tegli ove poslastice napravljene od čokolade i lešnika.
 
Pojedini mediji u Francuskoj su preneli da su se kupci "ponašali kao životinje", a jedan od kupaca je za "Progres" izjavio da je jedna žena povučena za kosu, druga, starija žena je pogođena kutijom u glavu, dok je trećoj ženi raskrvavljena šaka.
 
Međutim, menadžer supermarketa je demantovao izveštaje medija i rekao da nije bilo nasilja u radnjama "Intermarša", prenosi "Dejli mejl".
 
List "Lokal" je preneo da je policija pozvana kada su počeli neredi u supermarketu u Ostrikur na severu Francuske. Incidenti su prijavljeni i u Vringlu, Marl le Minu u Pa de Kaleu, kao i u Rubeu.
 
Neredi su izbili nakon što je "Intermarše" saopštio da će tegla Nutele, čija je redovna cena 4,5 evra, u toku akcije koštati samo 1,4 evra.
 
  • NS

    26.01.2018 10:45
    Logicno
    Po "gabaritima" ovih koji jurisaju na nutelu da se predpostaviti da su redovni konzumenti iste u ogromnim kolicinama! Nije im zameriti!
  • Мунгос

    26.01.2018 10:29
    Сада ми је јасно зашто Срби масовно беже на Запад.
    Да купе јефтину Нутелу.
    Неки и успеју, уколико им Французи на распродаји не поломе неку ногу или руку.
    Међутим, нешто друго ми није јасно: Зашто се Западњаци поломише купујући робу на снижење? А имају пара као блата?
    Ајд' што купују на снижење ни бригеша, али зашто се брукају и понашају као дивљаци, а нису дивљаци?
  • Praznina

    26.01.2018 09:14
    U takvim i sličnim situacijama, izranja na površinu onaj predatorski aspekt u svima nama, koji je negde duboko spavao, ali ga trenutno bude ovakve prilike. Nevezano šta je u pitanju: hrana, obuća, odeća, ili bilo šta što je na sniženju. Svi bi da se dočepaju nečega samo zato što je trenutno jeftinije, nema veze da li im baš to treba, da li je neophodno za život, da li je zdravo na kraju krajeva, sve to nema veze - samo DAJ - samo ZGRABI. Za tim vapi, za tim je zinula ona večita velika praznina u nama, koju pokušavamo da ispunimo stvarima, hranom, drugim ljudima, ali bez uspeha. Ta praznina se ispunjava unutrašnjim - ne spoljašnjim, ispunjava se Sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Hrana i piće

VIDEO: Spljošteni kroasani novi hit

Kroasani su, zbog svoje hrskavosti i prozračne teksture mnogima omiljena peciva. Zato se ljubiteljima kroasana možda neće svideti to da su najnoviji hit kroasani koji se pre pečenja - spljošte.