Bizarna pitanja putnika stjuardesama

Ne susreću se samo zaposleni u hotelima sa neobičnim zahtevima svojih gostiju - imaju ih i putnici u avionima koji od stjuardesa traže da im otvore prozor jer je zagušljivo ili da kapetan aviona zaustavi turbulencije.

Ne susreću se samo zaposleni u hotelima sa neobičnim zahtevima svojih gostiju - imaju ih i putnici u avionima koji od stjuardesa traže da im otvore prozor jer je zagušljivo ili da kapetan aviona zaustavi turbulencije. Blesava, a ponekad i bizarna pitanja putnika upućena stjuardesama otkrila je aviokompanija "Virgin Atlantic" koja je objavila najneobičnija pitanja upućena njenom osoblju.

Jedno od češćih pitanja je 'molim vas, možete li otvoriti prozor?', a na top listi pitanja i molbi nalaze se i ova: 'Možete li da isključite motore jer su previše bučni?' i 'Molim vas, recite kapetanu da zaustavi turbulencije.'

Jedan od putnika je zamolio da mu pokažu gde se nalaze tuševi, dok je bilo i onih koji su tražili da stjuardesa izmasira barbiku. Neki putnici, koji su očigledno precenili prostor aviona, zamolili su stjuardesu da odvede decu u igraonicu, a bilo je i onih koji su pitali mogu li da naruče nešto iz "Mekdonaldsa". Stjuardese priznaju da se sreću sa svakojakim zahtevima putnika, a možda najbizarnije je bilo kad je jedna stjuardesa zamoljena da pomogne u traženju izgubljenog staklenog oka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja