Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Isakoviću opljačkali stan?

Kako spekulišu pojedini mediji, glumcu Borisu Isakoviću su pre mesec dana nepoznate osobe otrovale psa, a nedavno mu je opljačkan stan.  

Osumnjičeni za provale u vikendice

Novosadska policija je privela Nedeljka Š. (1969) iz Novog Kneževca i Maju S. (1989) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su, u Sremskim Karlovcima, počinili dve krađa i pokušali još dve.

Zbog vlage izbio požar (Foto i video)

Uprkos obećanju da će sanirati krov na zgradi u Jiričekovoj 1, investitor "A gradnja", nije ispunio svoje obaveze u predviđenom roku, odnosno početkom juna.

Otac i ćerka uhvaćeni zbog džeparenja

U ponedeljak, 21. juna, novosadska policija je uhvatila Aleksandra Č. (1970) i Tanju Č. (1990) iz Novog Sada, zbog osnovane sumnje da su tog dana, u vozu na relaciji Subotica-Novi Sad-Bar, opljačkali jednu sugrađanku.

Reakcije na napad na Borisa Isakovića

Reakcije upravnika Srpskog narodnog pozorišta, Aleksandra Milosavljevića, gradonačelnika Igora Pavličića, predsednika Skupštine grada, Aleksandra Jovanovića, i predsednbika Saveta za bezbednost Skupštine Novog Sada, Nemanje St.arovića

U Novom Sadu se umire na poslu

U Novom Sadu i široj okolini od početka godine je na radnom mestu život izgubila jedna osoba, dok je prošle godine čak četvoro ljudi poginulo na poslu.

Platan pao na kola

Platan visok oko 15 metara srušio se u Ulici Ive Ćipika i pao na automobil koji je bio parkiran u blizini.

Dva lakša udesa u centru

Na raskrsnici Jevrejske ulice i Bulevara Mihajla Pupina, kao i na istom bulevaru kod Bazara, danas je došlo do dva odvojena, lakša saobraćajna udesa u kojima je došlo do sudara gradskih autobusa i putničkih vozila.

Zet dobio nož u stomak

Novosadska policija uhapsila je 46-godišnju Mirjanu V. iz Gospođinaca pošto je nožem pokušala da ubije momka njene kćerke Dejana T. (1988).

Policajac ranio sina Nenada Opačića

Dvadesetogodišnji policajac Alen Ajhinger iz Laćarka uhapšen je juče zbog sumnje da je pištoljem ranio trojicu mladića iz Veternika ispred novosadskog kafića "Eks" na Spensu, dok nije bio na dužnosti.

Ponovo odloženo suđenje Goranu Davidoviću

Suđenje vođi "Nacionalnog stroja" Goranu Davidoviću i još sedmorici članova te organizacije, koje je trebalo da bude održano početkom naredne sedmice, odloženo je po četvrti put.

Uhapšen zbog pištolja

U nedelju, 13. juna, oko četiri sata posle ponoći, policija je privela Radula J. (26), iz Novog Sada, jer je po izlasku iz jednog noćnog kluba, u Novom Sadu, repetirao pištolj i bacio ga kada je ugledao policijske službenike.

Uhapšeni zbog prodaje droge

Stevan B. (20) iz Futoga i Miloš J. (24) iz Novog Sada uhapšeni su u petak, pola sata pre ponoći, prilikom kupoprodaje 92,8 grama heroina.

Prijave zbog prodaje na crno

Policija u Kikindi saopštila je da je podnela krivičnu prijavu protiv direktora DOO "Compani" Srđana K. iz Novog Sada i direktora DOO "Bastos trade" i "Bada Bing" Dragana M. iz Bačkog Jarka zbog osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela iz oblasti privrednog kriminala.

Uhapšen maloletni zelenaš

Novosadska policija uhapsila je maloletnog D. B. (17) zbog sumnje da je iznudjivao novac od vršnjaka, saopštila je danas policija.