Info
26.06.2014.
13:22
Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici odluku o osnivanju Društva sa ograničenom odgovornošću "Beograd na vodi" koje će, u ime Vlade Srbije, biti nosilac posla na projektu uređenja priobalja, od Brankovog mosta do kompleksa Beogradskog sajma.
  • West Point

    27.06.2014 12:32
    Pa Srbija je sada prepuna kojekavih nedovrsenih "grandioznih" projekata. U zemlji gde je privreda totalno unistena graditi ovakav neproizvodni objekat je totalni promasaj. Al ajde da vam poverujemo, zavrsili ste Megatrend fakultete sa najboljim ocenama a imate i ogromno radno iskustvo pa verovatno znate sta pricate.

    Samo jedno pitanje za Vucica - kako cemo se braniti od poplava?
    Hoce li opet Obrenovac "braniti" Beograd na vodi?
    Jos nesto, ovo je totalno van svih urbanističkih zakona i propisa. Kada toliko krse zakone da bi progurali ovu pricu na mala vrata, trebalo bi ispitati tokove novca u tom poslu i videti koliko su drzavni i gradski funkcioneri "dobri" za ovo što čine Arapima.

  • pera

    26.06.2014 19:29
    a jojjjj
    U koju stranku da se uclanim??????
  • Scotch Bonnet

    26.06.2014 15:46
    SNS ekonomija
    Jos jedna agencija za ubiranje haraca gde ce novci da nestanu bez ikakvog traga i gde ce se partijska bratija, rodjaci, zeme, baje i jarani dobro uhlebiti.
  • Toma

    26.06.2014 14:34
    zabrana zapošljavnja
    ko će raditi u preduzeću ako je na snazi zabrana zapošljavanja?

    Ah da, pa lepioci plakata iz SnSa, megatrend doktori i ostali stručnjaci za nerad.
  • Pero

    26.06.2014 14:27
    Jos jedna pljacka politicara
    Beograd na vodi je jos jedna zestoka pljacka gradjana Srbije od strane politicara koje su sami izabrali. Zatvaraju se firme koje bi trebalo da se bave proizvodnjom a otvaraju se firme koje treba da se bave prodajom ove zemlje. Nastavak politike s pocetka 21. veka,

    Jadan ovaj narod

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna