Info
06.07.2014.
21:22
Pančevo je zvanično ušlo u program regionalne sertifikacije NALED-a za sredinu sa povoljnim poslovnim okruženjem.
  • 07.07.2014 17:52
    Ali kolo srece se okrece...
    Tako mnogi misle i trljaju rucice kako ce se omrsiti o strane pare i poverenje, ali kad se jedno par godina ili neko vreme tako bude iskoriscavalo prevareni ce otici i onda ce se glas istine jos brze siriti...I tad nastupa srednji vek ili praistorija ili pravi divlji zapad ovde.
  • Jacovitti

    07.07.2014 06:02
    Eto nama sreće!
    Pančevo?
    Dva su aspekta prisutna.
    Prvi:
    Atmosfera je povremeno (često!) u Pančevu takva da okruženje nije nikakvo, a najmanje je životno, te tako i poslovno!
    Drugi:
    Sreća pa oni stranjci koji će da ulože (čitaj: riknu) lovu, pojma nemaju kakve mi sve *ebivetre imamo na vlasti. Nemaju pojma da tu ima kojekakvih zanatlija na ministarskim mestima, neškolovanih, sa neadekvatnom školskom spremam, sa falsifikovanim, izmišljenim ili plagiranim diplomama kojekakvih giga-mega fakulteta. Nikada im ne bi palo na pamet da su pravilno raspoređeni po hijerarhijsko plenskom čopor sistemu partijski kadrovi na ključnim i za privredu, veoma bitnim mestima. Da su tu tetke, strine, ljubavnice, kafanski prijatelji, da je tu Mojko, pa Svojko i Tvojko...
    Kažem - sreća. Jer, da znaju, nikada nam ne bi dali ni pi*anu kintu! Ovako, a i to je sreća da mi verujemo ovim našim, svi stranjci se utrkuju ko će da nam caluje keš koji ćemo "pametno" investirati i upotrebiti! Kao i do sada...
    Zato nam i jeste ovako kako nam je! Otac nas naš...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna