Info
31.08.2014.
20:04
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je da će broj zaposlenih u javnoj upravi, kojih trenutno ima oko 550.000, u narednom periodu biti smanjivan za pet odsto na godišnjem nivou.
  • mile

    01.09.2014 04:51
    Ova gospodja je za mene naj vece razocarenje,nije tako pricala ranije.Samo nek se smanji partijsko zaposljavanje nesposobnih I neradnika I eto ti I vise od pet odsto. Al to se njima ne svidja, moraju da zaposle svastike I familiju to je naj bitnije a otpustace se boranija koja nema nikakvu vezu a ustvari ti ljudi jedino I rade akad odu nece imati ko da radi jer ovi sto dodju nisu dosli da rade .Tako je bar kod mene u firmi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna