Info
09.12.2014.
13:39
Ministarstvo spoljnih poslova Nemačke ne slaže se sa mišljenjem Evropske komisije da je Srbija kao kandidat za članstvo u EU već sada pravno obavezna da uvede sankcije Rusiji.
  • NS

    10.12.2014 07:16
    Rusi
    Srbija treba zbog južnog toka, NIS-a, ... da uvede sankcije Rusiji sve i da EU nije uvela. Dokle će ta naša "braća" da nam trpaju a mi sve to sa osmehom da primamo zbog pravoslavlja. Pa ako mi njih smatramo braćom, treba i oni nas nekada. NIKADA rusija nije učinila nešto u korist srbije ako je to značilo njenu žrtvu ( uvek je bio i njen interes)
  • 09.12.2014 17:47
    Nije ovde bitno šta su oni rekli za Srbiju. Ovo je bitno kao lekcija. U EU ne važi ono što EU kaže, već ono što Berlin kaže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna