Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Nestao ceo fudbalski tim

Ceo fudbalski tim Afrikanaca iz Senegala nalazi se u begu od francuskih službenika za imigraciju, nakon što su došli u Francusku na jedan turnir. Oni su nestali iz hotela u Lavru.

Ana lako do osmine finala

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se danas u osminu finala turnira u Birmingemu, pošto je u drugom kolu savladala Gruzijku Anu Tatišvili sa 6:1, 6:0.

Dalas izjednačio na 2:2

U 4. utakmici finala plej ofa američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Dalas je jutros na svom terenu savladao Majami sa 86:83 i izjednačio rezultat na 2:2 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.

Košarkašice bez plasmana za EP

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije izgubila je sve šanse za plasman na Šampionat Evrope u Poljskoj pošto je u Tarantu poražena od Nemačke sa 74:64 (12:10, 22:23, 20:15, 20:16) u utakmici četvrtog kola turnira dodatnih kvalifikacija.

Podrška Mladiću i na stadionu u Melburnu

Transparent sa podrškom "Sloboda Mladiću" (Free Mladić) postavljen je na tribinama stadiona tokom prijateljske utakmice Srbije i Australije u Melburnu, a kakve bi to posledice moglo da ima pokazuje primer Rumunije, kojoj zbog iste stvari preti kazna UEFA.

Troicki do dve pobede u šest časova

Viktor Troicki je za manje od šest časova prvo u singlu savladao Mišu Zvereva sa 2:0, a zatim u paru sa Jarkom Nieminenom prošao u drugo kolo dublova turnira u Haleu.

Tipsarević bolji od Kavčiča

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Kvinsu pošto je na startu savladao Slovenca Blaža Kavčiča sa 6:4, 6:4.

Bozoljac uspešan na startu Kvinsa

Nakon što je prebrodio kvalifikacije, Ilija Bozoljac je uspešno startovao na ovom turniru pobedivši u 1. kolu Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:4, 6:4 za 70 minuta igre.

Dva kandidata za klupu Vojvodine

Posle odlaska Zorana Milinkovića iz Vojvodine, glavno pitanje je ko će biti novi trener, a pominju se imena nekadašnjeg fudbalera ovog kluba Svetozara Šapurića i bivšeg trenera Zvezde Aleksandra Kristića.

Novak 45 bodova do No 1, Viktor blizu TOP 10

Na najnovijoj ATP listi razlika između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala svela se na samo 45 poena pa će novu šansu da preuzme prvo mesto Novak imati već na Vimbldonu koji počinje za dve nedelje.