Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Dupla pobeda rukometaša

Rukometna reprezentacija Srbije savladala je u u Novom Sadu selekciju Slovenije sa 27:24 (13:13), u drugom kolu "Trofeja Srbije".

Tipsarević u četvrtfinalu Istburna

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Istburnu, pošto je danas u trećem kolu savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 7:6 (7:2).

Tipsarević u drugom kolu Istborna

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Istbornu, pošto je u nastavku meča prvog kola, koji je juče bio prekinut zbog mraka, pobedio Britanca Džejmsa Varda u tri seta - 6:3, 4:6, 6:2.

Venus bolja od Ane

Srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u treće kolo WTA turnira u Istburnu, pošto je danas izgubila od Amerikanke Venus Vilijams sa 6:3, 6:2.

Poznat spisak igrača za EP

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković saopštio je spisak od 19 igrača za pripreme za Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

Jovanovski zaustavljena

Bojana Jovanovski je sa takmičenjem na turniru u Istbornu završila već u drugom kolu porazom od Samante Stosur sa 6:3, 6:2.

Sudija glavom na fudbalera

Višem tužilaštvu u Zrenjaninu podneta je krivična prijava protiv fudbalskog sudije Dragana M. iz Žitišta, jer je na utakmici odigranoj u Novoj Crnji glavom udario fudbalera Šandora J. i naneo mu lakše telesne povrede.

Mrak prekinuo Tipsarevića i Vorda

Srpski teniser Janko Tipsarević moraće da prolaz u drugo kolo turnira u Istbornu potraži u sredu, pošto je duel sa Džejmsom Vordom prekinut zbog mraka kod rezultata 1:1 (6:3, 4:6).

Janko 30. na svetu

Protekla nedelja nije donela nijednu promenu u top 20 ATP liste, a Janko Tipsarević je popravio najbolji plasman u karijeri i sada je 30. igrač sveta.

Bozoljac i Ćirić eliminisani

Ilija Bozoljac i Nikola Ćirić neće igrati na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto su danas izgubili mečeve u prvom kolu kvalifikacija za treći gren-slem turnir u sezoni. Bozoljac u maratonskom meču poražen od Darsisa, Kubot prejak za Ćirića.

Odloženo suđenje Butoroviću

Suđenje predsedniku FK Vojvodina Ratku Butoroviću i trojicu fudbalskih sudija Mihajlu Jekniću, Borislavu Kašanskom i Goranu Kovačiću, kao i direktoru FC "Vujadin Boškov" Milanu Čabriću, odloženo je za 6. oktobar.

Jovanovski u glavnom žrebu Istborna

Srpska teniserka Bojana Jovanovski ušla je uglavni žreb turnira u Istbornu u Engleskoj, pošto je u trećem kolu kvalifikacija pobedila Španjolku Anabelu Medinu Gariges rezultatom 6:2, 6:4.