Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Partizan sačuvao prvo mesto

Posle pobede u gostima nad ekipom BSK od 3:0, u 11. kolu Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su sačuvali bodovnu prednost u odnosu na pratioce i prvo mesto na tabeli.

Đoković izgubio od Federera

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru u Bazelu, pošto je danas izgubio od domaćeg Rodžera Federera sa 2:1, po setovima 6:4, 3:6, 6:1.

Odbojkašice pobedile Kinu

Odbojkašice Srbije ostvarile su prvu pobedu u drugoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u Japanu i ostale u igri za ulazak u polufinale.

Iva Obradović šesta na svetu

Skifistkinja veslačke reprezentacije Srbije i članica V.K. "Danubius 1885" Iva Obradović osvojila je šesto mesto u finalu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, ostvarivši svoj najbolji rezultat u seniorskoj konkurenciji.

Zvezda i Partizan spremni za rukometni derbi

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana ocenili su danas da će predstojeći večiti derbi u nedelju biti jedan od najzanimljivijih i najkvalitetnijih duela gradskih rivala u poslednjih deset godina.

Bazel: Troicki - Gaske, Đoković - Hase

Na turniru u Bazelu danas se u četvrtfinalu Viktor Troicki sastaje sa Francuzom Rišarom Gaskeom od 14h, dok dva sata kasnije Novak Đoković igra za prolaz u polufinale protiv Holanđanina Robina Hasea.

Troicki prošao bez borbe

Viktor Troicki se bez borbe plasirao u četvrtfinale turnira u Bazelu, nakon što mu je Pol Anri Matje predao meč zbog povrede.