Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Otpali Erceg, Jeremić i Bogdanović

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković objavio je danas da na pripreme u italijanski Folgari neće voditi Zorana Ercega, Mladena Jeremića i Luku Bogdanovića.

Španija i Holandija krojfovski do finala

Došli smo do samog kraja, preostalo nam je još veliko finale između Španije i Holandije, kao i meč za treće mesto u kom se sastaju Nemačka i Urugvaj. Kako god okrenemo, konačno će pobediti napadački fudbal i igra za gol više.

Lebron Džejms izabrao Majami

Najkorisniji košarkaš NBA lige u prethodne dve sezone Lebron Džejms objavio je da će napustiti dom u Klivlendu i karijeru nastaviti u Majamiju kako bi pokušao da sa Dvejnom Vejdom i Krisom Bošom osvoji titulu šampiona SAD.

Mladi košarkaši bolji od Turaka

Mlada košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je startovala na prvenstvu Evrope u Hrvatskoj, savladavši u Crikvenici, u prvom kolu B grupe, selekciju Turske sa 82:67.

Jovanović u Liverpulu

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović danas je potpisao trogodišnji ugovor sa engleskim fudbalskim klubom Liverpulom.

Đoković i Ljubičić otvaraju meč Dejvis kupa

Četvrtfinalni susret Dejvis kup reprezentacija Srbije i Hrvatske, koji se od 9. do 11. jula igra u Splitu, u petak će u 14 časova otvoriti meč između Novaka Đokovića i Ivana Ljubičića, određeno je danas žrebom u Splitu.

Hemofarm protiv Hapoela

Košarkaši vršačkog Hemofarma sastaće se u prvoj rundi kvalifikacija za Evroligu sa ekipom izraelskog Hapoel Galila, odlučeno je danas žrebom u sedištu Udruženja košarkaških klubova Evrope (ULEB) u Barseloni.

Partizan protiv Kahe, Makabija, Žalgirisa

Košarkaši Partizana igraće u A grupi Evrolige protiv španske Kahe Laboral, izraelskog Makabija iz Tel Aviva, poljskog Prokoma, litvanskog Žalgirisa i jednog od dva tima koji će se u elitno takmičenje plasirati putem kvalifikacija, odlučeno je danas žrebom u Barseloni.

Larisa se skinula (Video)

Paragvajska navijačica Larisa Rikelme skratila je muke svojim fanovima koji verno iščekuju da ispuni obećanje i protrči gola ulicama glavnog paragvajskog grada Asunciona, tako što je uradila seriju golišavih fotografija, a novinarima je dopustila da zavire u njen dom, gde se presvlačila pred kamerama.

Pujol odveo Španiju u finale

Fudbaleri Španije pobedili su reprezentaciju Nemačke rezultatom 1:0 i plasirali se u finale Svetskog prvenstva gde će igrati protiv Holandije.

FIFA kaznila Antića

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) kaznila je selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića zabranom vođenja državnog tima na četiri utakmice i novčano sa 14.000 švajcarskih franaka.

Mundijal treći po posećenosti

Fudbalski šampionat sveta u Južnoj Africi zauzima treće mesto prema posećenosti stadiona u istoriji Mundijala sa ukupno dva miliona 997.000 gledalaca koji su do sada pratili 61 utakmicu, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija.

Ragbisti zabranjuju vuvuzele

Zujanje vuvuzela, nacionalnih instrumenata u Južnoj Africi, koje su iznervirale milion ljudi koji prate Svetsko prvenstvo u fudbalu, neće moći da se čuje na Svetskom prvenstvu u ragbiju na Novom Zelandu sledeće godine.

Nemačka i Španija za finale

U sredu je na programu i drugi polufinalni meč na Mundijalu u kom se sastaju Nemačka i Španija na stadionu ''Durban'' u Durbanu u 20.30h.