Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Sport

Stevanović i zvanično u Sevilji

Na zvaničnoj stranici Sevilje objavljena je informacija da je fudbaler Vojvodine Miroslav Stevanović stigao u ovaj andaluzijski grad na potpis ugovora.

Mojsov odlazi u Levski

Štoper Vojvodine Daniel Mojsov se već dogovorio sa Levskim iz Sofije, i kao slobodan igrač potpisaće ugovor sa bugarskim timom naredne nedelje.

Voša vraća Nestorovića?

Prema informacijama crnogorskih medija, Dušan Nestorović će se najverovatnije ove zime vratiti u Vojvodinu iz pljevaljskog Rudara.

Novosadskim šahistima bronza na SP

Šahovska ekipa Novog Sada, za koju je igrala olimpijska reprezentacija Srbije, osvojila je večeras bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu gradova igranom u Ujedinjem Arapskim Emiratima.

Novi Sad igra za bronzu

Šahovska ekipa Novog Sada, za koji nastupa olimpijska reprezentacija Srbije, igraće danas sa Taškentom iz Uzbekistana meč za treće mesto na Svetskom prvenstvu gradova, koje se održava u Al Ainu, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Vojvodina potopila Dunav

Vaterpolisti Vojvodine pobedili su Dunav 9:2 u prvom meču dva gradska rivala odigranom u okviru 8. kola prvenstva Srbije.

Mojsov i Vulićević u Partizanu?

Posle potvrde da je Partizan zainteresovan za dovođenje štopera Vojvodine Daniela Mojsova, pojavila se informacija da bi sa njim u paketu na Topčidersko brdo mogao da ode i Miroslav Vulićević.