Mojsov odlazi u Levski

Štoper Vojvodine Daniel Mojsov se već dogovorio sa Levskim iz Sofije, i kao slobodan igrač potpisaće ugovor sa bugarskim timom naredne nedelje.
Štoper Vojvodine Daniel Mojsov se već dogovorio sa Levskim iz Sofije, i kao slobodan igrač potpisaće ugovor sa bugarskim timom naredne nedelje.

"Beogradski blizanci" Zvezda i Partizan nisu krili da su zainteresovani za makedonskog reprezentativca kome je istekao ugovor sa novosadskim "crveno-belima".

Mojsov se nije izjašnjavao o spekulacijama vezanim za budućnost, osim frazom da su za njega zainteresovani "veliki klubovi", da bi na kraju, izabrao Levski.

On će, prema pisanju "Sporta" zaraditi oko 350 000 evra za dve godine, a dobiće na ruke još 50 000, jer potpisuje kao "Bosmanov agent".

  • ФИРМА 1989

    31.12.2012 16:51
    @ Paolo
    Хвала и теби такође, и да на реконструисаном стадиону уживамо у прелепој игри и новим победама.
  • paolo

    31.12.2012 12:27
    @ firma
    SNG, i da se veselimo ove godine u maju bez obzira ko igrao od igraca...
  • ФИРМА 1989

    31.12.2012 11:05
    @Paolo
    Ни први ни последњи који то ради у нашој лиги по жељи неких налогодаваца. Није био најбољи али нам је дао неке прелепе моменте.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.