Iva Obradović i Mihail Dudaš najbolji sportisti Novog Sada

Atletičar Mihail Dudaš i veslačica Iva Obradović drugu godinu zaredom su najbolji novosadski sportisti.
Atletičar Mihail Dudaš i veslačica Iva Obradović drugu godinu zaredom su najbolji novosadski sportisti.

Odluku Sportske asocijacije grada da im ponovo dodeli priznanja, prihvatili su kao nagradu za kontinuirani rad, dodajući da će im biti veliki podstrek nakon turbulentne godine.

Najbolji klub u 2012. je Atletski klub Vojvodina, dok su posebna priznanja dobili Novosadski šah klub kao najbolja muška ekipa, odnosno Sokolsko društvo "Vojvodina" u ženskoj konkurenciji.

Najbolji trener je strateg vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević, a najbolji mladi sportista grada, njegov učenik Nemanja Matković.

Atletičarka Vojvodine Zorana Grujić je najbolja juniorka, dok je stonoteniserki Borislavi Perić Ranković pripalo priznanje za najboljeg sportistu sa invaliditetom.

Posebna priznanja uručena su karatiskinji Aleks Cverdelj, školi fudbala Vojvodina RMR i klubu borilačkih sportova Vojvodina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.