Mojsov i Vulićević u Partizanu?

Posle potvrde da je Partizan zainteresovan za dovođenje štopera Vojvodine Daniela Mojsova, pojavila se informacija da bi sa njim u paketu na Topčidersko brdo mogao da ode i Miroslav Vulićević.
Posle potvrde da je Partizan zainteresovan za dovođenje štopera Vojvodine Daniela Mojsova, pojavila se informacija da bi sa njim u paketu na Topčidersko brdo mogao da ode i Miroslav Vulićević.

Kapiten Vojvodine prvi je pik Ljubiše Tumbakovića za poziciju desnog beka i uz štopera makedonske reprezentacije predstavlja tandem na kome sportski direktor šampiona bazira deo ambicija u susret januarskom prelaznom roku.

Činjenica da desni bek crno-belih Aleksandar Miljković spada u grupu fudbalera koji su, prema rečima trenera Vladimira Vermezovića, "zaokružili ciklus u srpskom fudbalu" i priznanje bivšeg mladog reprezentativca da razmišlja o odlasku u inostranstvo, nametnuli su potrebu za angažovanjem alternative.

Usled činjenice da se tokom jeseni ni letošnji novajlija Branko Pauljević nije nametnuo i da je bivšem igraču kulskog Hajduka potrebno još vremena za prilagođavanje, izbor je pao na Vulićevića, koji se savršeno uklapa u platežne mogućnosti kluba iz Humske 1.

Završetkom jesenje sezone, Miroslavu je istekao ugovor sa Vojvodinom, to znači da bi među crno-bele stigao kao slobodan igrač, bez evra obeštećenja.

  • 07.02.2013 15:05
    treba da dodje u Partizan jer u inostranstvo propadne svako ko nije igrao za partizan ili zvezdu ima rupu u karijeri i srpskom fudbalu
  • slanincuga do groba!

    23.12.2012 22:03
    nusk predje u partizan. mater svima!
  • paolo

    23.12.2012 14:37
    .
    Za čokaliju znamo, ali ako ode Vule kapiten medju neljude, onda je on hohštapler...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.