Odbojkaši Vojvodine sigurni u Pančevu

Odbojkaši Vojvodine opravdali su u Pančevu ulogu favorita, pobedivši Borac iz Starčeva sa 3:1 (25:18, 25:18, 19:25 i 25:17) u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Odbojkaši Vojvodine opravdali su u Pančevu ulogu favorita, pobedivši Borac iz Starčeva sa 3:1 (25:18, 25:18, 19:25 i 25:17) u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije.

Odigrali su crveno-beli sigurno ovaj meč i bilo bi veliko iznenađenje da ne prođu u polufinale Kupa.

Krenuli su Novosađani silovito i prva dva seta dobili ubedljivo, dok je u trećem opet usledio blagi pad u njihovoj igri, što su iskoristili odbojkaši Borca da smanje prednost gostiju na 2:1. Za razliku od prethodnih mečeva, odbojkaši Vojvodine ovog puta nisu dozvolili da ih obeshrabri gubitak seta, pa su četvrti period odigrali koncentrisano i požrtvovano, što je bilo dovoljno za konačan trijumf.

U ostalim mečevima Radnički je bio bolji od Đerdapa, a Novi Pazar Junior od Kleka. Danas igraju Spartak i Crvena zvezda.

Revanš mečevi igraju se u petak 28. decembar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Voša osvojila bod u Kragujevcu

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radničkog 1923 rezultatom 0:0 u 36. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.

Voša izgubila od Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu od ekipe Čukaričkog rezultatom 2:3 u 34. kolu Mocart Bet Superlige Srbije.