Novosadski informativni portal 021

Info - Svet

"Fiat" kupuje i ostatak "Krajslera"

Italijanski proizvođač automobila "Fiat" postigao je sporazum o preuzimanju preostalih akcija američkog "Krajslera" za 3,65 milijardi dolara.

Šumaherovo stanje stabilno

Zdravstveno stanje bivšeg svetskog prevaka u Formuli 1 Nemca Mihaela Šumahera stabilno je, potvrdila je danas njegova menadžerka Sabine Kem.

Sirijski hakeri napali Skajp

Hakerska grupa "Sirijska slobodna armija", koja podržava sirijskog predsednika Bašara al Asada, preuzela je odgovornost za hakerski napad na naloge korisnika internetskog servisa "Skajp", prenose agencije.

Tri eksplozije u Mogadišu

Tri bombe eksplodirale su danas u roku od jednog sata ispred hotela Džazira blizu međunarodnog aerodroma u somalijskoj prestonici Mogadišu, a poginula je najmanje jedna osoba.

Perkoviću određen pritvor

Županijski sud u Zagrebu odredio je danas pritvor Josipu Perkoviću, nekadašnjem funkcioneru jugoslovenske i hrvatske tajne službe.

Šumaher i dalje u veštačkoj komi

Stanje Mihaela Šumahera ostalo je nepromenjeno tokom novogodišnje noći, što je dobar znak, kazala je menadžerka slavnog vozača Sabine Kem.

Trećina Amerikanaca ne veruje u evoluciju

Manje od polovine Republikanaca i belih protestanata u Americi veruje da su ljudi i druga stvorenja evoluirali tokom vremena, pokazalo je istraživanje koje je sproveo Pew Research Center.