Novosadski informativni portal 021

Zabava

VIDEO: Pijaca kroz koju prolazi voz

U gradu Miklong u Tajlandu nalazi se verovatno najneobičnija pijaca na svetu, ne zbog ponude i proizvoda, već zato što svaki dan po nekoliko puta kroz nju prolazi ni manje ni više nego voz.

VIDEO: Pas sa artritisom proslavio 20. rođendan

Sećate li se fotografije Hane Stounhaus Hadson koja prikazuje vlasnika psa kako u jezeru uspavljuje svog bolesnog psa? U jednom trenutku, ta fotografija je bila najgledanija na svetu. Pas sa fotografije sada je proslavio i svoj 20. rođendan.

FOTO: Džinovski glodar kao kućni ljubimac

Melani i Ričard Tipaldos iz Teksasa vlasnici su jednog od najneobičnijih kućnih ljubimaca na svetu. U pitanju je najveći glodar na svetu po imenu Geri, koji je težak čak 50 kilograma.

Meci sa svinjetinom šalju muslimane pravo u pakao

Grupa entuzijasta za oružje iz Ajdaha, ljuti su zbog mogućnosti da se islamski kulturni centar otvori blizu mesta gde su nekad bile kule bliznakinje Svetskog trgovinskog centa, pa su odlučili da se bore protiv toga novom linijom specijalno dizajniranih metaka u kojima ima svinjetine.

Večeras posmatrajte Supermesec

Po zalasku Sunca večeras, 23. juna, nebo će obasjati pun Mesec, prividno mnogo veći nego što je uobičajeno. To će biti jedna od retkih prilka da vidimo takozvani Supermesec.

Od banana klavijatura

Dva studenta sa Masačusetskog Instituta za tehnologiju uspeli su od banana da naprave klavijaturu.

Stvarna uspavana lepotica

Džema Grifin je sedamnaestogodišnjakinja koja kada zaspi, spava u dugim vremenskim periodima, a dijagnostikovana joj je retka i neizlečiva bolest Klajn-Levin sindrom, koja je verovatno inspirisala bajku o uspavanoj lepotici.