Pojeo halucinogene pečurke i iščupao sebi penis

Nakon što je pojeo halucinogene pečurke, muškarac iz američke države Ohajo pokušao je da provali u jednu školu s iščupanim penisom.
Nakon što je pojeo halucinogene pečurke, muškarac iz američke države Ohajo pokušao je da provali u jednu školu s iščupanim penisom.

Policiju je uzbunio alarm škole u Ipsilantiju u jedan sat ujutro. Muškarac je razbio prozor i klečao ispred škole sav krvav od struka na dole, bez dela penisa.

Policajac Džef Foks ističe kako je i deo genitalija poslat s njim zajedno u bolnicu. "Nije mnogo pričao, vikao je i vrištao. Bio je neuračunljiv. Nije mogao da komunicira u smislu konstruktivnog razgovora", priča jedan od policajaca.

Povređeni je kasnije istražiteljima ispričao da je pojeo halucinogene pečurke.

Policija ističe da 41-godišnjak nije psihički bolesnik i da nema dosije o korišćenju droge.

  • 27.06.2013 19:34
    Izbacujem pečurke iz jelovnika! Zar da ostanem i bez ovo malo ponosa! :)
  • ime

    27.06.2013 05:54
    Ja sam pomislio da je iz Švedske. Tamo siluju osinjak i biciklove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti