Novosadski informativni portal 021

Zabava

FOTO: Ministarka u seksi izdanju

Ministarka u Vladi Rumunije, Elena Udrea pozirala je za naslovnu stranicu magazina "Tabu", specijalno izdanje njoj posvećeno, u poprilično izazovnoj odeći.

Kraj Fejsbuka u subotu?

U znak protesta zbog načina na koji se ''Fejsbuk'' odnosi prema podacima svojih korisnika, hakerska grupa ''Anonymous'' najavili je da će u subotu uništiti pomenutu društvenu mrežu.

Veliki asteroid proći će u utorak pored Zemlje

Veliki asteroid preleteće pored Zemlje u utorak, 8. novembra, pružajući naučnicima retku priliku da izbliza posmatraju nebesko telo koje bi moglo da krije tragove porekla naše planete, saopštila je danas Američka svemirska agencija NASA.

Umesto mesa dobila 2.000 evra

Kasir jedne mesare u nemačkom gradu Braunšvajgu greškom je mušteriji dao kesu sa 2.000 evra umesto proizvoda koju ona obično kupuje.

Napravljen robot za uspavljivanje dece

Predstavnici predškolskih ustanova iz danskih opština Skanderborg i Silkeborg predstavili su u ponedeljak zajednički izum - robota za ljuljanje i uspavljivanje dece u jaslicama.

Preti joj zatvor zbog hvatanja stjuarda za međunožje

Jedna dvadesetpetogodišnja Engleskinja toliko se napila u avionu, da je zgrabila stjuarda za međunožje i tražila od njega da ima seksualni odnos sa njom. Zbog svog raskalašnog ponašanja ona bi mogla da se suoči sa zatvorskom kaznom od deset godina.

Dobila otkaz zbog pobede u kvizu

Nakon što je popularnom kvizu "Želite li da postanete milioner?" osvojila nagradu od 32.000 eura, Fridhild Miler je dobila otkaz u kompaniji u kojoj je radila kao sekretarica, jer je njen direktor smatrao da joj posao više ne treba.