VIDEO: Kostim od milion dolara i dalje na prodaju

Iako nije najstrašniji kostim koji biste zamislili na nekome na žurci povodom Noći veštica, sigurno je jedan od najoriginalnijih, ali i najskupljih.

Iako nije najstrašniji kostim koji biste zamislili na nekome na žurci povodom Noći veštica, sigurno je jedan od najoriginalnijih, ali i najskupljih.

Naime, ovaj kostim se prodaje na aukcijskom sajtu "eBay" za neverovatnih 1.000.000 dolara, uz napomenu da 10 odsto od cene ide u dobrotvorne svrhe Američkom društvu za borbu protiv raka.

Kostim u univerzalnoj veličini se besplatno dostavlja kupcu, koji uz njega dobija i dozvolu da ga pet godina nosi na scenama širom sveta, kao i doživotno na privatnim žurkama za Noć veštica.

Neobični kostim duginih boja koji predstavlja popularnu igračku iz 80-ih godina, se nalazi na Floridi, a viđen je u šou America’s Got Talent i kod Dejvida Letermana,

Nije jasno da li uz njega kupac dobija i uputstvo za njegovo korišćenje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.