Novosadski informativni portal 021

Zabava - Zanimljivosti

FOTO: Otvaraju piceriju na Mesecu

Američki lanac picerija "Domino's Pizza" predložio je otvaranje prvog restorana na Mesecu, s tim što je tu inicijativu pokrenula podružnica kompanije u Japanu, piše "Dejli Telegraf".

Sa 70 godina preplivao La Manš

Rodžer Alsop, 70-godišnji Britanac, postao je najstarija osoba koja je preplivala kanal La Manš i biće upisan u Ginisovu knjigu rekorda. Alsop, hirurg u penziji, preplivao je 39 kilometara za nepunih 18 časova.

Jednomesečna beba imala fetus u sebi

Nakon što je uplašena majka donela svoju jednomesečnu bebu u bolnicu u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, jer je imala problema sa varenjem, lekari su nakon pregleda ustanovili da devojčica u natečenom stomaku ima fetus.

Parking satovi za prostitutke

Vlasti u Bonu odlučile su da uvedu posebne parking satove za prostitutke koje imaju dozvolu za rad na ulici i koje će ubuduće u njega morati da ubace šest evra, da bi nesmetano mogle da rade noćnu smenu.

Pronađen okrugli sto kralja Artura?

Arheolozi koji tragaju za legendarnim okruglim stolom kralja Artura pronašli su kružni predmet ispod ostataka bašte King’s Knot kod škotskog zamka Stirling.

Supernova-kolaps zvezde vidljiv sa Zemlje

Eksplozija zvezde, uzrokovana kolapsom zvezde udaljene 21 milion svetlosnih godina od Zemlje, počela je u utorak i za oko nedelju-dve biće dovoljno sjajna da će se moći videti dvogledom, objavili su astronomi Univerziteta Oksford.

Veoma iskren oglas za stan

"Bolesno precenjen, sa tepihom koji je prljav poput bebinih pelena i zidovima sa kojih se guli boja, ovaj stan sa dve spavaće sobe, na zadnjem spratu zgrade u Severnom Bondiju idealan je za slepog i/ili vrlo tolerantnog cimera", ovako počinje oglas u kom jedan Austrijanac traži cimera.

VIDEO: Jedan od odvratnijih trikova

Mađioničarski trikovi mogu biti izvor zabave, smeha, intrige, a ponekad i gađenja. Trik koji prenosimo u videu ne preporučujemo osetljivijim osobama.

Mladenci krali hranu za svadbu

Dvoje novopečenih mladenaca iz Pensilvanije završilo je u zatvoru pošto su iz jedne prodavnice ukrali hranu za potrebe svedbenog prijema.