Preminuo Triger iz serije "Mućke"

Britanski glumac Rodžer Lojd Pak, poznat po ulozi u kultnoj seriji "Only fools and horses" ("Mućke") preminuo je u 69. godini, prenosi BBC.
Britanski glumac Rodžer Lojd Pak, poznat po ulozi u kultnoj seriji "Only fools and horses" ("Mućke") preminuo je u 69. godini, prenosi BBC.

Rodžerov agent je saopštio da je glumac preminuo sinoć, posle kratke borbe sa rakom pankreasa.

Rodžer Lojd Pak je rođen u severnom Londonu 1944. godine u glumačkoj porodici.

Pored zapažene uloge koju je ostvario igrajući dobrodušnog tupana Trigera u seriji "Mućke", igrao je i u sitkomu "The Vicar of Dibley" ("Vikar iz Diblija").

  • NS

    16.01.2014 16:41
    Mnogo...
    ...dobrih uloga...
  • cure

    16.01.2014 15:16
    trig...
    R.I.P.....
  • Arch Stanton

    16.01.2014 14:55
    steta...
    ..ode jos jedna legenda britanskog sitkoma

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.