VIDEO: Poslanik "Zlatne zore" oslobođen iako je tukao ženu u emisiji uživo

Portparol i poslanik grčke neonacističke partije "Zlatna zora" je oslobođen optužbi za fizički napad na poslanicu Komunističke partije.
Portparol i poslanik grčke neonacističke partije "Zlatna zora" je oslobođen optužbi za fizički napad na poslanicu Komunističke partije.

Ilijas Kasidijaris je napao Lijanu Kaneli tokom jedne televizijske emisije, koja je 2012. godine emitovana u direktnom televizijskom prenosu. On je izbegao kaznu, iako je u emisiji direktno emitovanoj na državnoj televiziji tokom predizborne kampanje 2012. godine, tri puta po licu udario Kaneli.

Sud u Atini zaključio je da Kanelijevoj tada nisu nanete teške povrede, a da je za suđenje za lakše povrede tužba trebalo da se preda u roku od nekoliko meseci, što nije bio slučaj.

Tužilac je ipak naveo da nije "prikladno" da jedan muškarac fizički napada ženu. Uprkos tome, Kasidijaris je odbio da se izvini Lijani Kaneli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet