Privedene dve osobe zbog ubistva Nemcova

Dve osobe privedene su u okviru istrage o ubistvu ruskog opozicionog lidera Borisa Nemcova, saopštio je danas šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksander Bortnikov.

Dve osobe privedene su u okviru istrage o ubistvu ruskog opozicionog lidera Borisa Nemcova, saopštio je danas šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksander Bortnikov.

Osumnjičeni su identifikovani kao Anzor Kubašev i Zaur Dadajev, rekao je on i dodao da je istraga u toku.

Bortnikov je ruskim medijima rekao i da je ruski predsednik Vladimir Putin obavešten o tome.

žNemcov je ubijen pre nedelju dana u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.

  • ma

    07.03.2015 16:44
    to
    nisu rusi-ceceni-hoce da naude....
  • Jovica

    07.03.2015 15:24
    Bitan je i nalogodavac !
    Ovo je cirkus, naći dvije crne ovce za žrtvu.
  • 07.03.2015 11:55
    Tako je to u banana drzavama
    Nikon sto su peraci ulica saprali sve eventualne dokaze i tragove sa neobezbedjenog mesta nekoliko minuta nakon ubistva, sada neko misli da smo svi sisali savska vesla i da cemo poverovati u ozbiljnost ove price o hapsenju "ubica".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet