Preminula prva žena Džona Lenona, Sintija

Sintija Lenon, prva žena slavnog Bitlsa Džona Lenona, preminula je u 75. godini, saopštila je danas njena porodica.
Sintija Lenon, prva žena slavnog Bitlsa Džona Lenona, preminula je u 75. godini, saopštila je danas njena porodica.

"Sintija Lenon je umrla danas u svom domu na Majorki, u Španiji, nakon kratke, ali hrabre borbe sa rakom", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu njenog i Lenonovog sina, Džulijana.

Sintija Lenon se udala za bivšeg Bitlsa 1962. godine. Par se razveo 1968, kada je Lenon stupio u vezu sa japanskom umetnicom Joko Ono.

"Deset godina sam živela sa čovekom koji je za života bio izuzetna ličnost, a koji je nakon smrti postao legenda. Bila sam s njim kad su se Bitlsi oformili i krenuli u osvajanje sveta, s njim sam delila sve uspone i padove javnog i privatnog života. Uz Džona sam provela deset najuzbudljivijih godina života. U to vreme bio je na vrhuncu kreativnosti. Bio je duhovit, strastven, iskren i otvoren, voleo je svoju porodicu i voleo je Bitlse", izjavila je jednom prilikom Sintija.

Džon Lenon je ubijen 1980. godine u Njujorku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet