Angela Merkel napravila profil na Instagramu

Nemačka kancelarka i verovatno najmoćnija žena na svetu Angela Merkel pridružila se društvenoj mreži Instagram.
Nemačka kancelarka i verovatno najmoćnija žena na svetu Angela Merkel pridružila se društvenoj mreži Instagram.

Njeno ime na Instagramu je "bundeskanzlerin", a već ima oko 45 fotografija.

Većina fotografija su sa njenih zvaničnih sastanaka, ali sagledane sa strane. Jedna zanimljiva fotografija prikazuje Merkelovu u razgovoru u autobusu sa francuskim predsednikom Fransoa Olandom, dok ih sa mesta iza posmatra ruski predsednik Vladimir Putin.

Skoro pa odjednom, Merkelova je zaradila 35.000 pratilaca.

Tim koji vodi njen Instagram još uvek nije postavio fotografije koje zalaze u privatan život, što je za očekivati jer se zna da Merkelova dobro čuva svoju privatnost - i to nakon skandala kada su objavljene paparaci fotografije sa plaže, na kojima je ona sa suprugom.

  • 04.06.2015 19:50
    Kakva je to družina... Kao i ovi Vučićevi banditi, samo u skupljim odelima... Dobro, ovi troje iz autobusa imaju i diplome. OK, ne srču ni supu na zvaničnim prijemima. Doduše, mnogo su pristojniji i paze šta govore... Ne 'vataju se za šljivu (mislim na flajku, a ne drvo), a ni mikrofon da tako ožderani pevaju...
  • 04.06.2015 19:40
    Bravo Endži! Sad će i naš Vučko - nije mu dosta što ne izbiva iz televizora.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet