Migrantkinja, uhvaćena pri prelasku granice, porodila se u Segedinu

Ilegalna migrantkinja iz Sirije porodila se u Segedinu, neposredno nakon prelaska granice sa Srbijom, a na svet je donela zdravog dečaka.

Ilegalna migrantkinja iz Sirije porodila se u Segedinu, neposredno nakon prelaska granice sa Srbijom, a na svet je donela zdravog dečaka.

U saopštenju mađarske policije je navedneo da je ta žena bila deo grupe od 57 migranata koje je policija uhvatila nakon ilegalnog prelaska granice, sinoć oko 21 čas na periferiji pograničnog naselja Reske.

Tom prilikom, nakon pregleda, migrantkinja je kolima hitne pomoći prebačena u bolnicu u Segedinu, gde je na svet donela zdravog dečaka teškog 3.970 grama.

Ovo nije prvi slučaj porođaja migrantkinja u Mađarskoj, neposredno nakon prelaska granice.

  • sonja

    24.07.2015 07:12
    srecno
    Dakle, da li iko od nas moze samo da pretpostavim kakva je to muka ljude naterala da danima lutaju u potrazi za boljim zivotom ne znajuci ni sami da li ce stici do zeljenog cilja, da li ce ih neko prostreliti,utopiti,uhapsiti,povrediti,opljackati,silovati.... Ova zena je primer hrabrosti,a i ljubavi da svome detetu priusti bolji i sigurniji zivot.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet