VIDEO: Penzionerka ubila bar 10 ljudi i i delove tela rasula po Sankt Peterburgu

U dnevnicima Tatjane Samsonove (68) iz Sankt Peterburga pronađeni su detaljni opisi najmanje deset ubistava koja je počinila tokom protekle dve decenije.

U dnevnicima Tatjane Samsonove (68) iz Sankt Peterburga pronađeni su detaljni opisi najmanje deset ubistava koja je počinila tokom protekle dve decenije.

 

Naizgled bezopasna bakica raskomadala je tela žrtava i rasula ih po gradu. Dnevnici na ruskom, engleskom i nemačkom jeziku pronađeni su zajedno sa Tatjaninim knjigama o crnoj magiji i astrologiji.

Ruskinja je privedena ove nedelje, nakon što je policija pronašla snimak sa sigurnosne kamere koji je prikazuje kako nosi delove tela starije žene u plastičnoj kesi. Obezglavljeno telo Valentine Ulanove (79), koju je Samsonova negovala nakon što se razbolela, pronađeno je u jednoj zabačenoj ulici.

Sumnja se da je Samsonova ubila i svog nekadašnjeg stanara, 44-godišnjeg muškarca iz Norilska. U dnevnicima je opisala njegove tetovaže.

Pre 10 godina, Ruskinja je prijavila nestanak svog muža, a policija sada ispituje da li je on zapravo bio njena žrtva. U njenom stanu su pronađeni nož i motorna testera, a na podu su se videli krvavi otisci. "Ona je ili mnogo gluplja ili mnogo pametnija nego što izgleda", rekao je jedan policajac.

  • 29.07.2015 19:24
    Zločin i kazna II

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet