Dvoje mrtvih u pucnjavi u klubu u Torontu

U pucnjavi koja je počela u noćnom klubu "Mjuzik" u Torontu, a nastavila se na ulicama, ubijeno je najmanje dvoje ljudi, a tri su ranjene.

U pucnjavi koja je počela u noćnom klubu "Mjuzik" u Torontu, a nastavila se na ulicama, ubijeno je najmanje dvoje ljudi, a tri su ranjene.

Klub se nalazi u centru Toronta, a incident se dogodio oko 03.20 sati ujutro kada se zatvarao.

Policija je saopštila da je najmanje jedna osoba ubijena u klubu u kojem je na dužnosti bilo više od 70 službenika obezbeđenja, a gosti su prilikom ulaska bili pregledani detektorima.

Inspektor Piter Moreira je rekao da policija nije uhapsila nijednu osobu, a da je u trenutku incidenta u klubu i oko njega bila neverovatna gužva od oko 4.000 ljudi, koji su brzo napustili oblast.

  • 05.08.2015 10:58
    Da nije neko društvo mladog i nadasve sposobnog Miladina Kovačevića?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet