Putnik pokušao da otvori vrata aviona na 3.000 metara visine

Avion kompanije Wizz Air morao je hitno da sleti u švedski Malme nakon što je jedan od putnika pokušao da razvali vrata kokpita i izazvao strah od mogućeg terorističkog napada.
Avion kompanije Wizz Air morao je hitno da sleti u švedski Malme nakon što je jedan od putnika pokušao da razvali vrata kokpita i izazvao strah od mogućeg terorističkog napada.

Let Wizz Aira 3215 iz Bukurešta za Sandefjord bio je udaljen 112 kilometara od Osla kada je u avionu nastao haos. Jedan muškarac je ustao, počeo da vrišti, a potom krenuo prema vratima kokpita i počeo da udara. Sedam muških putnika je ustalo i savladalo ga, a potom svezalo jer je pokušao da otvori i vrata za nuždu na 3.000 metara visine.

Muškarac, čiji identitet nije otkriven, ima 43 godine. Poreklom je iz Rumunije, a živi u Norveškoj. Po sletanju na aerodrom, muškarac je priveden. Srećom, niko nije povređen u petominutnom incidentu.

Portparol švedske policije kazao je da nema indicija da je incident povezan sa terorizmom. U Malmeu je priveden još jedan muškarac jer je bio pijan.

Na letu se nalazilo 180 putnika.

  • 05.11.2015 10:11
    Dule
    Ne krivim lika. Ko je anksiozan i ima napade panike zna šta sve čoveka strefi jedan. Verovatno je imao veliki strah od leta koji je u jednom trenutku kulminirao u vidu napada panike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet