Ubistvo dva vojnika u Sarajevu se istražuje kao akt terorizma

Ubistvo dva vojnika u Sarajevu istražuje se kao akt terorizma, saopštila je danas Kancelarija državnog tužilaštva BiH.
Ubistvo dva vojnika u Sarajevu istražuje se kao akt terorizma, saopštila je danas Kancelarija državnog tužilaštva BiH.

Napadač Enes Omeragić, kojeg sarajevski mediji opisuju kao pripadnika vehabijskog pokreta, ubio je juče dva pripadnika oružanih snaga BiH, Srbina i Bošnjaka, a potom izvršio samoubistvo.

Predsedavajući Veća ministara BiH Denis Zvizdić izjavio je sinoć da su Oružane snage BiH podigle stepen gotovosti na svim lokacijama posle ubistva dvojice njenih pripadnika u Sarajevu. Zvizdić je posle vanrednog sastanka u Veću ministara BiH rekao da ubistvo pripadnika Vojske BiH predstavlja "pucanj u državu".

  • 19.11.2015 13:14
    "Zvizdić je posle vanrednog sastanka u Veću ministara BiH rekao da ubistvo pripadnika Vojske BiH predstavlja "pucanj u državu"."


    Ovo je bio i naslov u novinama 1986. godine nakon masakra u paraćinskoj kasarni počinjenog od strane Aziza Keljmendija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet