Greška Tereze Mej, pala podrška konzervativcima

Britanska premijerka Tereza Mej morala je javno da povuče jednu od svojih predizbornih ideja - da će stariji ljudi morati da plaćaju više za socijalnu zaštitu, jer je njena partija, prema raznim anketama, zbog toga izgubila od dva do devet odsto podrške.
Rojters ocenjuje da je ovo do sada njena najveća greška.
 
Mej je prošlog četvrtak rekla da će starije osobe morati da plaćaju više za socijalnu zaštitu, ali je danas kazala da će zapravo postojati ograničenje.
 
Na osnovu šest anketa sprovedenih u poslednja tri dana, rezultati pokazuju da je podrška za njenu Konzervativnu partiju opala od dva do devet procenata.
 
Ona je u svoju odbranu rekla da su njeni protivnici, kao što je lider Laburista Džeremi Korbin, namerno zastrašili starije ljude šireći dezinformacije o njenom planu.
  • Zoon politikon

    22.05.2017 20:55
    Njena najveća greška je što je prljava desničarka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet